• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
DUFs medlemmer
DUFs medlemmer
DUF er service- og interesseorganisation for 70 samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer. Spejdere, studenterorganisationer, kirkelige foreninger, miljøorganisationer og de politiske ungdomsorganisationer er blandt medlemmerne.

DUFs delegeretmøde 2013

DUFs delegeretmøde er DUFs højeste myndighed og afholdes hvert år i december. Omkring 250 delegerede fra DUFs medlemsorganisationer deltager på mødet.

I år er der desuden valg til DUFs styrelse, og du kan læse om kandidaterne på siderne om DUFs delegeretmøde.

Læs alt om DUFs delegretmøde 2013

DUFs udvalg

DUF har flere udvalg, der administrerer og fordeler økonomiske tilskud til samfundsengagerende børne- og ungeaktiviteter både inden for og uden for medlemsorganisationerne. 

På siden kan du læse om udvalgene og se, hvilke organisationer der har repræsentanter i udvalgene. 

Se DUFs udvalg

Bliv medlem af DUF

Som medlem af DUF bliver man optaget i et stort fællesskab af ca. 70 organisationer, som har det tilfælles at de brænder for at gøre en forskel.

Det skaber et utrolig inspirerende og engageret miljø, når man mødes på kryds og tværs til arrangementer i DUF.

Læs kravene til ansøgningen

Dokumenter

Find de vigtigste DUF-dokumenter, der er relevante for DUFs medlemsorganisationer: regnskaber, årsberetninger, arbejdsprogrammer og skemaer til udbetaling af rejserefusion.

Du kan downloade alle dokumenter i word, excel eller pdf. 

Find relevante dokumenter

DUFs værdier

Som service- og interesseorganisation udvikler og forbedrer DUF vilkårene for 70 samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer.

DUFs arbejde er forankret i værdierne deltagelse, dialog, frivillighed og indflydelse. 


Læs om DUFs værdier

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Medlemstilbud
Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.

Find medarbejder

Har du spørgsmål til DUFs indsatsområder, eller ønsker du hjælp til rådgivning eller udvikling af din organisation, kan du kontakte en af DUFs konsulenter.

Find konsulent

Repræsentationer

DUF er repræsenteret i og er medlem af en lang række organisationer og udvalg. I oversigten kan du se, hvilke organisationer, og hvem der repræsenterer DUF.

Se DUFs repræsentationer