• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

DUFs delegeretmøde 2017

DUFs delegeretmøde er DUFs højeste myndighed og afholdes hvert år i december. Omkring 300 delegerede fra DUFs medlemsorganisationer deltager på mødet.

DUFs delegeretmøde 2017 finder sted lørdag den 2. december på Hotel Nyborg Strand.

I år er der valg i DUF. Er du interesseret i at stille op til formandskab, forretningsudvalg eller styrelse, så benyt denne skabelon.

Materialer

Find de dokumenter og skabeloner til udtalelser og ændringsforslag, du skal bruge til delegeretmødet. Siden opdateres løbende med relevante dokumenter.

Se alle materialer til dagen

Praktisk information

Læs mere om, hvordan du finder vej til Nyborg Strand, og dine muligheder for overnatning.

Læs om alt det praktiske