• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Praktisk information

Sådan kommer du til Hotel Nyborg Strand
Hotel Nyborg Strand ligger på Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Med tog
Nyborg Banegård ligger ca. 5 minutters kørsel fra hotellet, og der er togforbindelse til både Jylland og Sjælland hver halve time næsten hele døgnet. Fra banegården er der ligeledes regelmæssig bus- og rutebilsafgang til det meste af Fyn.

Gående fra Banegården
Kommer du fra Nyborg Banegård, kan du med fordel bruge naturstien, som er skiltet fra banegården med "Natursti". Christianslundsvej er skiltet med "Natursti til banegården," og det tager max. 10 minutter i rask gang at gå til Hotel Nyborg Strand via denne. Stien er asfalteret og med belysning hele vejen.

Med bil
Kommer du via motorvejen fra vest (Jylland), skal du dreje fra ved afkørsel 45 og køre til venstre langs Storebælt ad Østerøvej, indtil du når Hotel Nyborg Strand.

Kommer du via motorvejen fra øst (København/Sjælland), skal du dreje fra ved afkørsel 45 og køre til højre langs Storebælt ad Østerøvej, indtil du når Hotel Nyborg Strand.

Booking af overnatning

Klik her for at booke overnatning på Hotel Nyborg Strand

Vær opmærksom på, at hvis du skal booke dobbelt- eller flersengsværelser, er det kun én person, der skal lave bestillingen. Skriv blot de ekstra personers navne i kommentarfeltet på bestillingen.

Du har også mulighed for, at tage sovepose og liggeunderlag med og overnatte på Birkehovedskolen ca. 2 km fra Nyborg Strand helt gratis. Vil du benytte den mulighed, så skriv til Mia Syberg på ms@duf.dk