• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom – Frihed, Lighed og Solidaritet

Har du lyst til at påvirke samfundet omkring dig? Kunne du tænke dig at diskutere politik med andre unge? Vil du engagere dig i politik? Så er Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) lige noget for dig.

At være medlem af DSU betyder, at man sympatiserer med den socialdemokratiske tankegang og ideologi. I DSU er der plads til mange forskellige holdninger, hvilket betyder, at medlemmer ofte internt kan være uenige om et emne, men det gør kun diskussionerne mere interessante og nuancerede.

Som medlem af DSU vil du få en masse spændende oplevelser sammen med andre unge, der interesserer sig for politik og det samfund, som vi alle lever i. Hvert år afholder DSU et væld af landsdækkende aktiviteter.

På DSUs weekendkurser har man for eksempel mulighed for at mødes med andre DSUere og gå i dybden med et bestemt politisk emne i en hel weekend. Samtidig afholdes der også redskabskurser, hvor DSUere, som føler sig parate til at tage et større ansvar i deres eget lokalområde, får mulighed for at lære nogle af de organisatoriske færdigheder, som er nødvendig for at skabe en fed afdeling.

For det meste kommer der over hundrede unge til DSUs landsdækkende aktiviteter, og både festerne og det mere seriøse indhold gør, at de fleste vender hjem med en uforglemmelig oplevelse.