• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Danske Studerendes Fællesråd – Når politik er sjovt

I Danske Studerendes Fællesråd fokuserer vi på politik, indflydelse og medbestemmelse.

Som aktiv i rådet får du mulighed for at arbejde med de aspekter af studielivet, som du har lyst til at påvirke. Det kan både være studiernes indhold på lokalt plan, de store linjer på landsplan - såsom SU, wildcard og boligsituationen -eller de studerendes forhold på internationalt plan.

Det enkelte studenterråd på uddannelsesstedet tager beslutning om medlemskab af Danske Studerendes Fællesråd, men alle aktive studerende med interesse i uddannelse er mere end velkomne.

Som medlem af Danske Studerendes Fællesråd er du typisk politisk interesseret og har lyst til at påvirke den dagligdag, du bevæger dig i på din uddannelsesinstitution. Du er aktiv, har holdninger og lyst til at påvirke samfundsdebatten sammen med andre studerende og har lyst til at være med der, hvor tingene sker.

I Danske Studerendes Fællesråd synes vi, at politik er sjovt - især når man har indflydelse. Det giver mening, når man i udvalg, på seminarer og konferencer i samspil med andre studerende opnår resultater. Det er fedt, når man i dagene efter et seminar kan se, at resultaterne og holdningerne bliver afbilledet i dagspressen og hos politikerne, eller når man efter et stykke hårdt arbejde kan se resultaterne af sit arbejde i udgivelser, kampagner eller lignende.

Som aktiv i Danske Studerende Fællesråd bliver du god til at samarbejde, debattere og organisere.