• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

DUFs sekretariat

DUF engagerer sig på mange felter inden for børn og unges foreningsliv både nationalt og internationalt. DUF arbejder for at styrke unges deltagelse i demokrati og foreningsliv og for at være en stærk service- og interesseorganisation for de 72 børne- og ungdomsorganisationer, der er medlemmer af DUF.

De mange opgaver i forbindelse med oplysning, rådgivning, debat og kurser varetages af DUFs sekretariat, hvor der er knap 30  ansatte.       

Generalsekretariat

Generalsekretariatet håndterer alle officielle henvendelser til DUF og varetager den kontinuerlige dialog med DUFs formandsskab og styrelse. 

Se de ansatte i generalsekretariatet

Administration- og tipsafdeling

Administrationsafdelingen varetager den økonomiske drift af DUF, og tipsadministrationen behandler børne- og ungdomsorganisationernes ansøgninger om tilskud til drift eller anlæg.

Se de ansatte i administrationsafdelingen 

Foreninger og international udvikling

Foreninger og International Udvikling rådgiver og vejleder DUFs medlemsorganisationer i organisationsudvikling, internationale projekter og administrerer MENA Puljen og Projektpuljen. Afdelingen tager også vare om DUFs læringsaktiviteter. 

Se de ansatte i Foreninger og International Udvikling

Politik og Demokrati

Afdelingen for Politik og Demokrati tager sig af demokratiindsatser, valgundersøgelser og -analyser, kommunikation til medlemmer, interessenter og presse og varetager DUFs interesser på politisk niveau.

Se de ansatte i Politik og Demokrati