• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Økonomi

DUFs omsætning ligger årligt på omkring 25 millioner kroner. Pengene bruges primært på en lang række projekter, aktiviteter og tiltag for børn og unge. En del af midlerne går til at drive DUFs sekretariat med omkring 30 årsværk.

DUF uddeler mere end 130 millioner kroner om året til børne- og ungdomsarbejde. Pengene kommer blandt andet fra danskernes tips- og lottospil, EU og flere ministerier. Når spilleglade danskere køber tips, lotto og skrabelodder, går en del af overskuddet nemlig til børne- og ungdomsarbejde. DUF fordeler og administrerer de tipsmidler, der går til samfundsengagerende børne- og ungdomsorganisationer som eksempelvis spejdere, politiske ungdomsorganisationer og kulturelle foreninger.