• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Pressekontakt

DUF lægger stor vægt på åbenhed, og vi ønsker at være aktive i den politiske debat om unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

Ved brug af fotos krediteres Sara Galbiati.

Kasper Sand Kjær, formand

Mobil: 29 87 08 01

E-mail: kasper@duf.dk

Søren Gisselmann, chef for Politik & Demokrati

Tlf.: 60 20 14 14

E-mail: sgi@duf.dk

BLÅ BOG: Kasper Sand Kjær

DUFs formand, Kasper Sand Kjær, er født i 1989 og opvokset i Randers. Han startede sit engagement som elevrådsformand på Nyvangsskolen i 7. klasse og har siden været aktiv i en række foreninger og organisationer. Han blev Randers-kendt, da Nyvangsskolen var lukningstruet som led i kommunale besparelser, hvor han førte an i elevernes kampagne for at bevare skolen. En kamp de vandt.

Som elevrådsformand var han også initiativtager til og formand for Randers Fælleselevråd og aktiv i Danske Skoleelever. Efter folkeskolen blev han aktiv i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU), hvor han både var formand for lokalafdelingen i Randers og DSU Region Midtjylland, inden han blev ansat på DSU’s landsforbund fra 2008 til 2010. Efter ansættelsen hos DSU blev han formand for DSU i Storkøbenhavn.

Fra 2012 til 2015 var han ansat som ungdomskonsulent i LO, hvor han bl.a. har arbejdet med at forbedre vilkårene for erhvervsskoleeleverne og unge ufaglærte og faglærte på arbejdsmarkedet. Som ungdomskonsulent i LO var han talsperson for 180.000 unge LO-medlemmer.

I både DSU og LO Ungdom har Kasper undervist på en lang række kurser og seminarer i politik og organisation. Han har desuden været næstformand for en lille organisation, Fri Kultur, der arbejder med udbredelsen af demokrati i Hviderusland.

Til daglig studerer Kasper uddannelsesvidenskab på Danmarks Pædagogiske Universitet og bor i Gladsaxe.

Få mere viden

Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev
Tilmeld dig DUFs nyhedsbrev og få kommende arrangementer, nyeste job og de vigtigste nyheder om unge, foreningsliv og demokrati.
Tilmeld dig DUFs pressemeddelelser
Tilmeld dig DUFs regionssegmenterede pressemeddelelser og få de væsentligste nyheder om DUFs holdninger og aktiviteter.