• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
DUFs internationale puljer
DUFs internationale puljer
DUF støtter internationale partnerskaber mellem danske ungdomsorganisationer og ungdomsorganisationer i udviklingslandene, Mellemøsten og Nordafrika. Alle vores medlemsorganisationer kan søge.

Støtte til tematiserede projekter

DUF yder støtte til projekter under indsatsområderne med overskrifterne 'Unge og Demokrati' og 'Unge og Foreninger'. 

Landsorganisationer og lokalforeninger kan søge helt op til 250.000 kroner, men skal opfylde krav til bl.a. nyhedsværdi, demonstrationsværdi mv.  

Læs om den tematiserede InitiativStøtte

Søg MENA Puljen

Søg midler gennem MENA Puljen, hvis dit projekt er målrettet et partnerskab mellem en dansk ungdomsorganisation og en ungdomsorganisation i Mellemøsten eller Nordafrika.

Upload din ansøgning i vores ansøgningsmodul.Søg MENA Puljen

Søg Projektpuljen

Søg midler gennem Projektpuljen, hvis dit projekt er målrettet et partnerskab mellem en dansk ungdomsorganisation og en ungdomsorganisation i et udviklingsland.

Upload din ansøgning i ansøgningsmodulet online.

 

Søg Projektpuljen

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Bliv medlem af DUF
DUF er et fællesskab for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer, der brænder for at gøre en forskel. Din organisation kan søge om at blive en del af fællesskabet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.