• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Ansøgningsfrister til InitiativStøtten

InitiativStøtten har et antal årlige ansøgningsfrister. DUFs InitiativStøtteudvalg tilstræber så vidt muligt at behandle jeres ansøgning endeligt ca. 4-7 uger efter ansøgningsfristen. I vil normalt modtage svar på jeres ansøgning inden for fem arbejdsdage, efter at udvalget har behandlet den.

Ansøgninger om projekter vedrørende DUFs indsatsområder i den tematiserede InitiativStøtte kan have en længere behandlingstid.

Ansøgningsfrist

Dato for udvalgsbehandling

1. marts 2018

 

Kommende frister for det resterende 2018 annonceres snarest muligt. 


Administrativ behandling

Tipskonsulenten kan løbende behandle ansøgninger op til 5.000 kroner administrativt. Det vil sige, at hvis I søger op til 5.000 kroner, vil vi så vidt muligt behandle sagen og give et svar på ansøgningen inden for to uger - dog må der forventes længere behandlingstid i sommerperioden juli og august.

Sagsbehandlingen

Hvad sker der med din ansøgning, når DUF har modtaget den?

Tipskonsulenten behandler ansøgningen
Alle ansøgninger til InitiativStøtten sagsbehandles af DUFs tipskonsulent. Hvis konsulenten har spørgsmål til ansøgningen, ringer eller sender konsulenten spørgsmål til ansøgninger. Man vil som ansøger typisk have 4-5 dage til at svare på spørgsmålene.

InitiativStøtteudvalget  behandler ansøgningen
Når konsulenten har behandlet ansøgningerne, går de videre til InitiativStøtteudvalget. Udvalget er puljens bevillingsudvalg, og beslutter, om der skal ydes støtte til projektet og i så fald hvor meget. Udvalget består af syv repræsentanter fra DUFs medlemsorganisationer.

Administrativ behandling
Tipskonsulenten kan løbende behandle ansøgninger på op til 5.000 kr. administrativt. Det vil sige, at hvis I søger om maksimalt 5.000 kr. vil vi så vidt muligt behandle sagen og give et svar på ansøgningen inden for to uger. 

Alle ansøgninger behandles efter tipsreglerne kapitel 5 om InitiativStøtte, se "Tilskudsregler - Bekendtgørelse nr. 495 af 29. maj 2016"