• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Tilskud fra fonde til dit projekt

Har du ideen til et blændende projekt, men mangler du penge til at gennemføre det? En række firmaer, fonde og organisationer står klar til at hjælpe. DUF har samlet en række af de største fonde og legater, som du kan undersøge nærmere – både til projekter i ind- og udland.

Danske fonde

Rigtig mange danske fonde yder støtte til sociale og kulturelle formål. Du kan se en oversigt, der viser nogle af de største fonde. Nogle fonde har løbende ansøgningsfrist, mens fristerne ligger fast på forhånd hos andre. 

Læs om de danske fonde

Erasmus+

Erasmus+ er EU's nye ungdomsprogram. Programmet er opdelt i tre fokusområder: Udvekslinger, partnerskaber og ungdomsmøder  og der er 14 milliarder euro at søge om i perioden fra 1. januar 2014 til og med 2020.

Læs om Erasmus+

Globale fonde

En række globale fonde støtter projekter og udviklingsarbejde i udlandet. DUF har samlet et par af de vigtigste, der har enten løbende ansøgningsfrist eller frist et par gange om året. 

Læs om de globale fonde

Søg støtte hos DUF

InitiativStøtten
InitiativStøtten giver tilskud til nye aktiviteter for og med børn og unge i det frivillige børne- og ungdomsarbejde. Der ydes støtte til både landsdækkende og lokale projekter. Der lægges vægt på, at børn og unge er med i både planlægningen og udførelsen af projektet. Initiativstøtten har løbende ansøgningsfrist. 

Læs mere om InitiativStøtten