• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Globale fonde

Danidas Oplysningsbevilling
Danidas Informationskontor
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf.: 33 92 00 00
www.oplysningsbevillingen.dk

Støtter oplysningsarbejde om u-lande i Danmark for at øge befolkningens forståelse for dansk deltagelse i det internationale udviklingssamarbejde. Støtter fortrinsvis foreninger, organisationer, skoler, massemedier mv. med brede modtagergrupper. Danida prioriterer utraditionelle former og nye initiativer. Der er ansøgningsfrister to gange årligt ca. den 1. september og den 1. marts (U-lands-tv-puljen desuden ca. den 1. maj). Læs mere på hjemmesiden, hvor du også downloader ansøgningsskema.

Danidas Rejsestipendier 
Danidas Informationskontor
Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Tlf.: 33 92 00 00
www.oplysningsbevillingen.dk

Støtter rejseudgifter (flybillet og lokal transport) til rejser, der skal munde ud i konkrete oplysningsaktiviteter i Danmark. Kan både søges til danskere, der rejser ud, og til personer fra udviklingslande, der besøger Danmark. Der er ansøgningsfrister to gange årligt ca. den 1. september og den 1. marts. Benyt ansøgningsskema.