• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for 70 ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.
DUFs tipsmidler
DUFs tipsmidler
Når danskerne spiller lotto og skrabelodder, går noget af overskuddet til børne- og ungdomsarbejde. DUF uddeler over 100 millioner kroner om året - i tre kategorier: driftstilskud, anlægstilskud og initiativstøtte.

Støtte til tematiserede projekter

DUF yder støtte til projekter under indsatsområderne med overskrifterne D – Demokrati, U – Unge og F – Foreninger.

Landsorganisationer og lokalforeninger kan søge helt op til 250.000 kroner, men skal opfylde krav til bl.a. nyhedsværdi, demonstrationsværdi mv.  

Læs om den tematiserede InitiativStøtte

DUFs integrationspulje

DUFs integrationspulje giver mulighed for at støtte vanskeligt stillede børn og unges deltagelse i DUFs medlemsorganisationers lokalforeninger i udvalgte områder.

På siden kan du blandt andet downloade integrationspuljens ansøgningsskema.

Læs mere om Integrationspuljen

Genveje

DUFs arbejde
En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
Bliv medlem af DUF
DUF er et fællesskab på ca. 70 organisationer, der brænder for at gøre en forskel. Din organisation kan søge om at blive en del af fællesskabet.
Arrangementer
DUFs arrangementer giver dig viden, værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde i det frivillige foreningsliv.