• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

DUFs internationale puljer

Alle DUFs medlemsorganisationer kan søge støtte fra MENA Puljen til projekter i Mellemøsten og Nordafrika (MENA-regionen), samt søge om støtte til projekter i udviklingslandene igennem Projektpuljen.

DUFs internationale puljer skal styrke unges organisering og deres muligheder for at øve indflydelse på egne samfund. Børn og unge står stærkere, når de står sammen om de forandringer, de ønsker for deres samfund, og samtidig er et aktivt foreningsliv i sig selv et demokratisk gode.

Det betyder helt konkret, at alle projekter, som støttes af Projektpuljen og MENA Puljen, skal bidrage til det overordnede formål:

At ungdomsorganisationer i udviklingslandene og MENA-regionen får styrket kapacitet og øget indflydelse på de samfund, de indgår i.

DUFs internationale puljer støtter partnerskaber mellem DUFs medlemsorganisationer og organisationer i MENA-regionen og udviklingslandene. Disse kan enten være etablerede ungdomsorganisationer eller unge, der er i færd med at etablere en selvstændig ungdomsorganisation eller en ungdomsafdeling i en eksisterende organisation.

Du kan læse mere om MENA Puljen og Projektpuljen i retningslinjerne, som kan downloades fra boksen til venstre på siden.

Hvem kan søge?

DUFs medlemsorganisationer kan søge i samarbejde med børne/ungdomsorganisationer i Mellemøsten, Nordafrika og udviklingslandene  

Læs om kravene til ansøgere

Hvor i verden?

MENA-DK Puljen og Projektpuljen støtter henholdsvis projekter i Mellemøsten, Nordafrika og udviklingslandene.   

Her dækker puljerne

Hvilke projekttyper kan få støtte?

Her kan I læse alt om de forskellige projekttyper, som Projektpuljen og MENA-DK puljen giver støtte til.

Læs om projekttyper

Spørgsmål og svar

Få hurtige svar på de mest overordnede spørgsmål, når du skal søge støtte til et projekt i Mellemøsten, Nordafrika eller udviklingslandene

Spørgsmål og svar