3 puljer du skal kende - Dansk

3 puljer du skal kende

Mangler du finansiering til at gøre dine ideer til virkelighed? Vi har samlet et overblik over 3 aktuelle puljer, som kan hjælpe din forening.

DUF og Villumfonden lancerer ny science-pulje

Den 2. december åbner den nye science pulje, som støtter aktiviteter, der skal vække børn og unges nysgerrighed på naturvidenskab og teknologi. Puljen støtter fx materialer til eksperimenter eller aktiviteter, forløb om naturvidenskab, foredrag og entrébilletter. Du kan søge puljen på duf.dk fra den 2. december.

Der kan søges op til 50.000 kr. Aktiviteterne skal være drevet af børn og unge mellem 10-20 år, og de skal foregå i fritiden.

Se retninglinjer for puljen her.

DUF og Villumfonden lancerer ny science-pulje
Foto: VILLUM FONDEN/Simon Knudsen

Få finansiering til jeres verdensmålsprojekt

Har du eller din forening en idé, der bidrager til verdensmålene? Så er Tuborgfondets Verdensmålskampagne måske noget for dig! Tuborgfondet støtter projekter og aktiviteter, der bidrager til at opnå FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Ansøgninger på under 100.000 kr. behandles inden for 1-2 uger, og Tuborgfondet støtter både organisationer, der er drevet af unge og for unge.

Få finansiering til jeres verdensmålsprojekt

Folkeoplysningspuljen: ræk ud til nye målgrupper

Slots- og Kulturstyrelsens folkeoplysningspulje støtter mindre projekter, som har til formål at inddrage nye målgrupper - især unge. Det kan fx være ved at aktiviteterne kommer ud af sine vante omgivelser eller ved at udforske nye formater for aktiviteter, der når ud til nye målgrupper.

Puljen kan søges af folkeoplysende foreninger, organisationer og privatpersoner til et tidsafgrænset projekt. Du kan søge 15.000-200.000, men der er krav om egenfinansiering eller finansiering fra anden side på 30%.

OBS: Puljen har ansøgningsfrist den 29. november.

Folkeoplysningspuljen: ræk ud til nye målgrupper
Foto: Morten Rode
youtube facebook instagram twitter linkedin