Search
Search
Logo
Generalsekretariatet

DUFs generalsekretariat varetager opgaver som DUFs politiske udvikling, interessevaretagelse og kommunikation. Derudover er DUFs arbejde med verdensmål og DUFs nordiske og europæiske arbejde forankret her.

Administrationsafdelingen

I administrationsafdelingen finder du de ansvarlige for DUFs budget og regnskab, tipsadministrationen, Initiativstøtten, Forundringspuljen og DUFs delegeretmøde. Derudover er afdelingen også er ansvarlig for bygningsdrift, indkøb m.v.

International udvikling

I DUFs internationale afdeling sidder de internationale rådgivere, her administreres DUFs internationale pulje og alle opgaver med DUFs globale ungeprogram og Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram er forankret her.

Foreningsudvikling

Afdelingen for foreningsudvikling varetager alle opgaver omkring national foreningsarbejde. Så har du brug for sparring, vejledning eller ideer til drift eller udvikling i din forening, så er det foreningsudviklings-teamet, du skal tage fat i.

Demokrati og unge

DUFs afdeling for demokrati og unge varetager al DUFs demokratiarbejde. Her kan I få viden om DUFs årlige demokratianalyse og ungeanalysen og om DUFs demokratikommission.

Tilmeld nyhedsbrev
CloseTilmeld nyhedsbrev
Gå til indkøbskurven...