• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Tilbud om internationale arrangementer

DUF modtager løbende tilbud om arrangementer og forløb i Europa som følge af vores Europa-arbejde. På siden her finder du de aktuelle arrangementer og forløb.

Internationale arrangementer og forløb
De internationale arrangementer og forløb henvender sig til DUFs medlemsorganisationer og kan frit ansøges, hvis de har interesse.

Arrangementerne varierer meget og kan være alt fra ungdomsmøder til konferencer. De varer typisk fra et par dage og op til en uge og tager som regel udgangspunkt i et konkret tema.

De internationale forløb adskiller sig fra arrangementerne ved blandt andet at indeholde støtteordninger, træningsforløb og andre vedvarende processer. 

Sådan kommer du med
Du finder invitationer og oplysninger om aktuelle arrangementer og forløb i boksene nedenfor. Kontaktoplysninger og information vedrørende alle arrangementer og forløb fremgår af invitationerne.

Har du spørgsmål til et arrangement eller brug for hjælp til en ansøgning, skal du kontakte de konkrete arrangører direkte. Arrangørerne har det fulde ansvar for arrangementernes kvalitet og forløb.

Erasmus+: Aktive Unge

EU og de nationale agenturer arrangerer en række læringsaktiviteter og seminarer for unge og foreninger, der arbejder med Aktiv Unge programmet. Du kan se oversigten over kommende arrangementer og seminarer her.

Seminarer og arrangementer under Aktive Unge programmet

Aktuelle internationale arrangementer