• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Foreninger og kommuner

I denne sektion har DUF samlet al den viden, du skal bruge i dit arbejde i foreninger, landsorganisationer og kommuner. Sektionen giver dig information om foreningernes rammevilkår lokalt samt værktøjer og inspiration til at udvikle og påvirke samarbejdet og relationen mellem lokalforeninger og kommuner.

DUFs Foreningspris

Foreningsprisen går til et projekt, en aktivitet eller et initiativ, som tiltrækker ny opbakning og anerkendelse til foreningen eller skaber nye relationer internt eller eksternt.

DUFs Foreningspris

For kommuner

DUF har gennem arbejdet med foreninger og kommuner samlet erfaringer og skabt uddannelser, som kan bruges af politikere og embedsmænd i kommunerne.

for kommuner