• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Årets Ungdomsforening

Årets Ungdomsforening belønner foreninger, grupper eller projekter, der styrker foreningslivet i DUFs medlemsorganisationer. Både DUFs medlemsorganisationer, lokalforeninger, kommuner og enkeltpersoner kan indstille til prisen.

Foreningslivet er fyldt med projekter, som udvikler og uddanner de involverede, og som styrker lokalsamfundet. Aktiviteterne er båret af initiativrige frivillige, som med deres indsats og idéer gør en stor lokal forskel. DUF vil med Årets Ungdomsforening hylde de projekter og lokale initiativer, som styrker foreningslivet ved at tænke udvikling og synliggørelse ind i det klassiske foreningsarbejde. Det engagerende, lokale arbejde, de initiativrige frivillige og dem der tager det lange seje træk fortjener at blive fremhævet over for omverdenen og høste anerkendelse.

Kriterier
I vurderingen af de indstillede foreninger og projekter, vil der blive lagt vægt på:
- Nytænkning
- Samarbejde, fx lokalsamfundet, andre lokalforeninger, skole, institutioner
- Frivillighed
- Udvikling

Hvem kan modtage prisen?
Lokalforeninger, regionalforeninger og projektgrupper i DUFs medlemsorganisationer kan indstilles til prisen.

Hvordan kåres vinderen?
En dommerkomité med stor erfaring inden for foreningsliv, kommunikation og organisation vælger en prisvinder, 2. og 3. plads. Vinderen annonceres på DUFs delegeretmøde 2. december 2017, hvor vinderen også bliver offentliggjort på www.duf.dk og facebook.

Hvad kan man vinde?
Ud over at blive kåret som forbillede for resten af foreningslivet følger der en pengepræmie på 10.000 kr med prisen. Den kan investeres i aktiviteter, der udvikler og styrker foreningen.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til foreningspris@duf.dk eller ringe til DUF på tlf. 39 29 88 88.

Indstil til prisen
Deadline for indstilling til Årets Ungdomsforening 2017 er den 30. oktober 2017.