• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Foreningernes rammevilkår

DUF har i mange år arbejdet med foreninger og kommuner, og i de senere år er området kommet endnu mere i fokus.

Find fakta om skatteregler og folkeoplysningsloven i denne sektion. 

Oversigt over kommunale tilskud

Her finder du en beskrivelse af de folkeoplysende tilskud samt andre typer tilskud. Desuden har vi samlet links til 98 kommuners hjemmesider for foreninger, som du kan bruge til at finde mere information om den enkelte kommune.

Få overblik over kommunale tilskud

Skatteregler for foreninger

Få overblik over, hvilke skatteregler der gælder for din forening og download Skatteministeriets folder om foreningernes forpligtelser.

Skatteregler for foreninger

Folkeoplysningsloven

Få en kort gennemgang af de tilskud foreninger kan søge i regi af folkeoplysningsloven. Der er også et kort oplæg om klagemulighederne og rettigheder for folkeoplysende foreninger. 

Folkeoplysningsloven i korte træk