• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Fyraftensmøde: Den politisk tænkende organisation

Tag til fyraftensmøde den 5. oktober og få indblik i at være en politisk tænkende organisation, som kæmper for en sag, og ideer til, hvordan I kan positionere jer og opnå størst mulig indflydelse.
5. oktober 2017
23. juni 2017|RSS|Anna Jensen

Hvordan kan din organisation positionere sig politisk? Og hvad kræver det at tænke politisk i en organisation, hvis primære formål ikke er politik? Kan man mene noget, selvom man ikke er en politisk organisation?

På dette fyraftensmøde får du indblik i at være en politisk tænkende organisation, som ønsker at kæmpe for en sag eller for at ændre samfundet. Du får også ideer til, hvordan organisationen kan positionere sig, så den får størst mulig indflydelse.

Praktisk
Fyraftensmødet finder sted den xx. november kl. 17.00-20.00 hos DUF på Scherfigsvej 5, 2100 København Ø.
Der vil være kaffe, the og sandwich undervejs. Det er gratis at deltage.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der ønsker at arbejde politisk med en sag eller i sin organisation.

Tilmelding senest 28. september: https://duf.nemtilmeld.dk/56/

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fyraftensmøde: Hvordan kan unge bidrage til verdensmålene?
12. september 2017
Verdensmålene er også ungdommens mål. Kom med, når DUF sammen med Danmarks ungdomsdelegat til FN, Clara Halvorsen, inviterer til fyraftensmøde om verdensmål i Århus den 12. september.
Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.