• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Fyraftensmøde om de nye persondataregler (København)

Kom til fyraftensmøde den 7. februar i København og få styr på de nye persondataregler, der træder i kraft i maj 2018.
7. februar 2018
24. oktober 2017|RSS

Den 25. maj 2018 træder de nye persondataregler i kraft, og foreninger er, ligesom virksomheder og offentlige institutioner, også omfattet af reglerne.

I DUFs medlemsorganisationer finder der hver dag masser af behandling af personoplysninger sted, og de nye regler har derfor også betydning for arbejdet i både landsorganisationer og lokalforeninger.

Derfor inviterer DUF i starten af det nye år til to fyraftensmøder i Aarhus og København og en heldagsworkshop, hvor de nye regler bliver gennemgået, så I som forening har helt styr på, hvilke krav I skal leve op til.

Kom godt igennem processen
På møderne vil I også få DUFs materiale og anbefalinger til, hvordan I kommer godt igennem processen med at omstille jer til de nye krav. 

Fyraftensmøderne følges op med en heldagsworkshop på DUF den 28. februar. Til workshoppen vil DUFs juridiske konsulenter hjælpe jer med de konkrete udfordringer, I eventuelt er stødt på i processen. I vil også kunne få råd og vejledning til at udarbejde jeres egne  interne datapolitikker. 

Tilmelding
Fyraftensmødet i København finder sted onsdag den 7. februar klokken 16.00-19.00. 

Tilmeld dig fyraftensmødet i København

Heldagsworkshoppen finder sted i København onsdag den 28. februar klokken 11.00-17.00.

Tilmeld dig heldagsworkshoppen i København 

Spørgsmål?
Spørgsmål til både fyraftensmøder og de nye regler kan rettes til DUFs juridiske konsulent, Mikkel Wrang, på mw@duf.dk eller tlf. 60 20 14 45.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Inspirationsmøde: Folkemødet 2018
21. februar 2018
Folkemødet 2018 nærmer sig. I DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd har vi sammen med medlemsorganisationerne en tradition for at være stærkt repræsenteret på Folkemødet, og 2018 bliver ingen undtagelse.
Netværksdag for udviklings- og organisationskonsulenter
20. juni 2018
Tag med til netværksdag den 20. juni og mød andre udviklings- og organisationskonsulenter i DUFs medlemsorganisationer.
Lederforum Øst
7. marts 2018
Tag med til netværksdag i Lederforum Øst den 7. marts.