• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Internationalt skriveværksted med oplæg om DUFs ungdomslederprogram

Tag din computer og projektgruppe under armen, og kom til skriveværksted hos DUF den 16. august. Vi indleder med et oplæg om DUFs ungdomslederprogram.
16. august 2017

På DUFs internationale skriveværksted får I mulighed for at skrive på jeres næste projektansøgning til DUFs internationale puljer. DUFs internationale rådgivere står klar med gode råd, vejledning og sparring. I får også lejlighed til at dele erfaringer med internationalt aktive fra DUFs andre medlemsorganisationer. På mødet kan I også få hjælp til at færdiggøre jeres regnskab eller afrapportering. Alt i alt skaber vi i fællesskab de hyggeligste rammer for, at I kan komme videre med jeres projekter. 

Tilknyt ungdomsledere til jeres næste projekt
Vi starter skriveværkstedet kl. 15.00 med et kort oplæg om DUFs ungdomslederprogram. Her vil I lære om, hvordan netop I kan tilknytte ungdomsledere til jeres næste internationale projekt. En ungdomsleder er en en fultidsfrivillig mellem 18-30 år, som kan tilknyttes jeres eksisterende projekt i mellem tre og 12 måneder. Oplægget er relevant for alle organisationer med internationale projekter.    

Du får

 • Hjælp til at styrke din projektansøgning, regnskab eller afrapportering
 • Rådgivning og sparring fra DUFs internationale rådgivere
 • Indsigt i DUFs ungdomslederprogram 

Praktisk
Mødet finder sted den 16. august kl. 15.00-20.00 hos DUF, Scherfigsvej 5, 2100 København Ø. Der er rejserefusion til arrangementet.

Målgruppe
Frivillige og ansatte i DUFs medlemsorganisationer, der er internationalt aktive under DUFs puljer eller overvejer at blive det.

Tilmelding
duf.nemtilmeld.dk/63/

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Systemisk proceskonsulentuddannelse
24. januar 2018 - 7. juni 2018
Få udviklet dine kompetencer og færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i frivillige sammenhænge med uddannelsen til systemisk proceskonsulent. Start 24. januar.
Styrk dit internationale arbejde gennem dialog
8. november 2017
Få erfaring med dialog i praksis og indblik i dialogiske værktøjer til at styrke dit internationale projekt til fyraftensseminar den 8. november.
Participate 2017: Creating space for volunteerism
3. november 2017 - 5. november 2017
Kom til international konference med DUF og bliv klogere på frivillighed, medlemsdemokrati og ungeindflydelse den 3.-5. november.