• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Systemisk proceskonsulentuddannelse

Som ansat i en organisation, der er drevet og båret af frivillige, er der mange hensyn at tage. Du får med denne uddannelse udviklet dine kompetencer og praktiske færdigheder til at arbejde værdiskabende med forandringsprocesser i en frivillig sammenhæng.
19. september 2017 - 31. januar 2018
6. februar 2017|RSS|Anna Jensen

Dansk Ungdoms Fællesråd og MacMann Berg udbyder en uddannelse målrettet dig, der leder og faciliterer udviklingsprocesser med frivillige og kolleger.

Forløbet er tilrettelagt, så du får bedst mulige betingelser for at træne dine kommunikative og strategiske færdigheder inden for procesledelse. Koblingen mellem teori og praksis er hel central i uddannelsen.

Hvem er det for?
Uddannelsen henvender sig til dig, der er ansat i en af DUFs medlemsorganisationer eller i en anden organisation, hvor du arbejder med frivillige.
Uddannelsen er tilrettelagt, så du får værktøjer til at arbejde med lokal udvikling i grupper af frivillige samt med de mere strategiske linjer i en frivillig organisation.
I både undervisningen og din netværksgruppe får du masser mulighed for at få trænet din praksis og få sparring på konkrete udviklingsopgaver og problemstillinger.

PRIS Prisen for kurset er 20.000 kroner, som fordeles på to rater: 15000 kr. i 2017 og 5000 kr. i 2018.
Prisen inkluderer internater med overnatning i dobbeltværelse, forplejning, materialer m.v. Prisen dækker ikke transport til og fra uddannelsesstederne, netværksdage samt evt. drikkevarer til maden.

HVORNÅR Uddannelsen består af fire moduler. Alle moduler starter kl. 10.00 på den første dag i modulet og slutter kl. 16.00 på den sidste dag. 
Modul 1: 19.-20. september 2017
Modul 2: 24.-25. oktober 2017
Modul 3: 5.-6. december 2017
Modul 4: 30.-31. januar 2018
Mellem hvert modul er der et netværksmøde af én dags varighed.

HVOR Modulerne afholdes som to-dages internater på Brogården i Middelfart. Der vil være overnatning på dobbeltværelser eller enkeltværelser mod ekstra betaling. Enkeltværelser fordeles efter først-til-mølle-princippet (ønskes dette angives det ved tilmelding).

TILMELDING Tilmelding til uddannelsen skal ske på www.duf.dk. Pladserne på kurset fyldes efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingsfrist er den 30. juni 2017, hvorefter tilmeldingen er bindende.

BETALING Der sendes faktura for 1. rate direkte til organisationen efter 30. juni. 2. rate opkræves efter fjerde modul.

SPØRGSMÅL Hvis du har spørgsmål til uddannelsen eller det praktiske omkring uddannelsen er du velkommen til at kontakte Anna Jensen, agj@duf.dk, tlf.: 6020 1421

Hent hele uddannelsesbeskrivelsen og indbydelsen

Gå til tilmelding

 

 

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Fremtid i forening? Hvilke fællesskaber vil de unge have?
30. maj 2017
Kom til fyraftensmøde og få ny viden om unge, fællesskaber og foreningsliv, og bliv samtidig udfordret på, om I kan gøre det anderledes eller bedre i din forening, så I lettere kan tiltrække eller...
Bestyrelsesskolen
23. maj 2017
Deltag i DUFs bestyrelsesskole den 23. maj og få redskaber til at løfte dit ansvar i bestyrelsen for en landsorganisation.
Lederforum Øst
13. juni 2017
Lederforum Øst inviterer sekretariatsledere til at stille skarpt til strategier. Sverri Hammer holder oplæg om strategi, og du får som sekretariatsleder input og mulighed for sparring med de øvrige...