• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Workshop om persondata

Kom til workshop om persondata den 28. februar og arbejd med jeres organisations datapolitikker.
28. februar 2018
18. december 2017|RSS

Den 25. maj 2018 træder de nye persondataregler i kraft, og foreninger er, ligesom virksomheder og offentlige institutioner, også omfattet af reglerne.

I DUFs medlemsorganisationer finder der hver dag masser af behandling af personoplysninger sted, og de nye regler har derfor også betydning for arbejdet i både landsorganisationer og lokalforeninger.

Derfor inviterer DUF til heldagsworkshop, hvor I får mulighed for at arbejde med jeres interne datapolitikker under kyndig vejledning af DUFs jurister og sparre med andre landsorganisationer. 

Tilmelding
Heldagsworkshoppen finder sted i København onsdag den 28. februar klokken 11.00-17.00.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet eller til de nye regler, er du meget velkommen til at kontakte DUFs juridiske konsulent, Mikkel Wrang, på mw@duf.dk eller tlf. 60 20 14 45.

Tilbage til arrangementoversigten

Nyeste arrangementer

Inspirationsmøde: Folkemødet 2018
21. februar 2018
Folkemødet 2018 nærmer sig. I DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd har vi sammen med medlemsorganisationerne en tradition for at være stærkt repræsenteret på Folkemødet, og 2018 bliver ingen undtagelse.
Netværksdag for udviklings- og organisationskonsulenter
20. juni 2018
Tag med til netværksdag den 20. juni og mød andre udviklings- og organisationskonsulenter i DUFs medlemsorganisationer.
Lederforum Øst
7. marts 2018
Tag med til netværksdag i Lederforum Øst den 7. marts.