• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Ekstremt demokratisk

I samarbejde med teatergruppen C:NTACT har DUF udviklet forestillingen "Ekstremt demokratisk". En forestilling, der har premiere i denne uge, og som du kan komme med til GRATIS den 8. december 2017.
6. december 2017|RSS|Sidsel Stybe Vestergaard

I løbet af efteråret har DUF og C:NTACT sammen udviklet projektet "Ekstremt demokratisk". Med afsæt i ideen om stærke fællesskaber og den demokratiske samtale håber vi, med projektet - og forestillingen, at kunne få unge til at reflektere over deres egne og andres holdninger og ikke mindst give dem mod til at diskutere og stå på mål for egne holdninger. 

"Ekstremt demokratisk" er en forestilling og et undervisningstilbud til skoleklasser, der ønsker at gøre publikum klogere på det at være ekstrem. Hvor rummeligt er vores samfund for vilde holdninger? Hvordan opfører man sig ”udemokratisk”? Og hvornår er man ude, hvor man ikke kan bunde?

Vi inviterer til åben og fordomsfri debat, der tager udgangspunkt i historier fra virkeligheden: C:NTACT og en mangfoldig gruppe mennesker, som har haft problemstillingen helt tæt inde på livet, vil fortælle om at være en del af yderliggående miljøer, føle sig marginaliseret i samfundet – og befinde sig i gråzonerne for, hvad man kan som en del af et demokratisk samfund. Om vejene ind og ud af ekstreme miljøer. Om hvilke spørgsmål, man skal stille til sine egne og andres holdninger. Og om grænserne for, hvad demokratiet kan rumme.

Projektet har til formål at kører som både forestillinger på Edison teatret og som mobil enhed, der kan drage rundt på landets skoler i år 2018.

Første forestilling er torsdag den 7. december, og dagen efter - den 8. december - har du muligheden for at opleve forestillingen. Der åbner vi nemlig dørene for alle. Book din gratis billet her

Tilbage til nyhedsoversigten

Seneste nyheder

Nye persondataregler – til dig og din forening
Formentlig har du allerede hørt, at EU for knap to år siden vedtog en persondataforordning. Denne forordning træder i kraft den 25. maj i år, og de nye persondataregler gælder for alle foreninger.
Furesø Kommune modtager prisen som Årets Ungdomskommune 2018
Onsdag den 31. januar overrakte DUF prisen som Årets Ungdomskommune 2018 til Furesø Kommune. Det skete på kommunes rådhus sammen med byens borgmester, byrådsmedlemmer og en række unge fra kommunen.
Med DUFs generalsekretær i Nepal
Tag med DUFs generalsekretær på hans første monitoreringsrejse til Nepal.

Relaterede sider

Relaterede nyheder

Relaterede filer