• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Gentofte er årets bedste kommune for unge 10. november 2014 - Gentofte er årets bedste kommune for unge
DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2015 går til Gentofte Kommune, der med en målrettet indsats for at engagere unge i demokratiet overhaler sine 11 konkurrenter til prisen.
75.000 elever stemmer til Skolevalg 3. november 2014 - 75.000 elever stemmer til Skolevalg
790 skoler har tilmeldt sig Skolevalg, og over 75.000 elever skal til januar en tur i stemmeboksen. De næste tre uger kan skolerne tilmelde sig valgdebatter med aktive ungdomspolitikere.
Krav om digitale børneattester udskudt til december 2015 3. november 2014 - Krav om digitale børneattester udskudt til december 2015
Fra 1. november 2014 skulle papirarbejde med børneattester have været en saga blot. Nu udskydes kravet om digitale attester for landets børne- og ungdomsorganisationer til 1. december 2015.
DUFs dialogambassadører engagerer 700 unge i dialog 2. november 2014 - DUFs dialogambassadører engagerer 700 unge i dialog
På seks dage har 700 unge deltaget i DUFs dialogworkshops og oplevet, hvordan dialog nedbryder fordomme og fremmer forståelsen mellem mennesker med forskellige holdninger og værdier.
12 kommuner nomineret til DUFs Ungdomskommunepris 28. oktober 2014 - 12 kommuner nomineret til DUFs Ungdomskommunepris
12 kommuner er med i opløbet om årets ’Ungdomskommunepris’. Prisens formål er at belønne kommuner, der gør en ekstraordinær indsats for at forbedre unges deltagelse, fritid og levevilkår.
Kom gratis til konference om det svære ungdomsliv 20. oktober 2014 - Kom gratis til konference om det svære ungdomsliv
Er det blevet sværere at være ung, eller er nutidens unge bare skrøbelige? Få svaret, når DUF tilbyder sine medlemmer fripladser til konferencen "Ungdomsliv på krykker".
Foreninger får ideer til samarbejdet med det offentlige 14. oktober 2014 - Foreninger får ideer til samarbejdet med det offentlige
Nyt idekatalog skal inspirere den frivillige verden og den offentlige sektor til at bruge hinanden mere og arbejde bedre sammen. De mange ideer er produktet af en række dialogmøder, som DUF og...
10 tiltag, der gør det lettere at være frivillig 9. oktober 2014 - 10 tiltag, der gør det lettere at være frivillig
Regeringen lancerer ti initiativer, der gør det lettere at være frivillig. DUFs formand, Signe Bo, hilser ændringerne velkommen.
Unge efterlyser mere substans i dansk politik 7. oktober 2014 - Unge efterlyser mere substans i dansk politik
Mere substans og mindre spin, tak. Sådan lyder opfordringen fra DUFs formand, Signe Bo, til landets politikere i dagens Jyllands-Posten. Anledningen er Folketingets åbning.
Sådan bliver din forening en del af den åbne skole 7. oktober 2014 - Sådan bliver din forening en del af den åbne skole
Vil I som forening gerne bidrage til skoledagen i den åbne skole, men savner ideer til, hvordan I gør? DUF giver syv forslag til, hvordan foreningslivet kan skabe dynamik og læring i klasseværelset.
Udviklingsminister: Debat styrker udviklingsarbejde 2. oktober 2014 - Udviklingsminister: Debat styrker udviklingsarbejde
Civilsamfundsorganisationerne skal skabe oplysning og debat om Danmarks deltagelse i udviklingssamarbejdet. Sådan lød udviklingsminister Mogens Jensens budskab til debatmøde med DUF den 1. oktober.
Radikal Ungdom styrker kvinders politiske deltagelse 30. september 2014 - Radikal Ungdom styrker kvinders politiske deltagelse
Med støtte fra Radikal Ungdom danner fem partier fra Libanon, Egypten, Marokko og Tunesien nu et sparringsnetværk for at styrke unge kvinders politiske stemme i Mellemøsten og Nordafrika.
DUF styrker lokale foreningers samarbejde 8. september 2014 - DUF styrker lokale foreningers samarbejde
Rafter, skumfiduser over bål og andre spejderaktiviteter flyttede til Karlemoseparken for en dag, da DUFs Krydsfeltprojekt i Køge blev skudt i gang.
Nye DUF-seminarer styrker internationale projekter 22. august 2014 - Nye DUF-seminarer styrker internationale projekter
Få værktøjer til at arbejde med køn og dialog i dit internationale projekt på DUFs to intensive efterårsseminarer. Tilmeldingen er åben for internationalt engagerede og deres partnerorganisationer.
Ungdomsledere styrker internationalt engagement 21. august 2014 - Ungdomsledere styrker internationalt engagement
Ungdomsledere fra DUFs medlemsorganisationer skaber stærke internationale partnerskaber. Læs, hvorfor Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund i oktober sender nye ungdomsledere til Rwanda og Honduras.
RSS