• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Kommuners støtte til foreningslivet betaler sig 21. maj 2013 - Kommuners støtte til foreningslivet betaler sig
Støtte til de lokale børne- og ungdomsorganisationer er samtidig en investering i aktive medborgere og mere tilfredse indbyggere. Det viser Gallup-undersøgelse foretaget for DUF.
Ny-Dansk Ungdomsråd nedlagt efter mistet bevilling 12. april 2013 - Ny-Dansk Ungdomsråd nedlagt efter mistet bevilling
Et flertal i Ny-Dansk Ungdomsråd har besluttet at nedlægge sig selv, skriver rådet i en pressemeddelelse. Der sker efter, at rådet ikke har fået midler til deres videre arbejde via satspuljen.
Ungdomsledere arbejder med forsoning i Jerusalem 2. april 2013 - Ungdomsledere arbejder med forsoning i Jerusalem
Frivillige fra Israelmissionens Unge har siden oktober 2012 været ungdoms-ledere i Jerusalem. De arbejder med at udvikle et ledertræningsmateriale, der skal være færdigt i juli 2014.
Unge skaber samarbejde i Uganda 28. februar 2013 - Unge skaber samarbejde i Uganda
DUFs opstartsseminar i Kampala i februar skabte gode forudsætninger for et stærkt samarbejde mellem de danske og ugandiske organisationer.
Unge frivillige er mestre i konfliktløsning 6. februar 2013 - Unge frivillige er mestre i konfliktløsning
De frivillige i ungdomsorganisationerne er bedre end andre danskere til at løse konflikter, viser ny Gallup-måling foretaget for DUF.
Undersøgelse afliver myten om passive unge 20. december 2012 - Undersøgelse afliver myten om passive unge
De 16-25-årige er mere optaget af landets økonomi og deltager i flere politiske debatmøder end den øvrige befolkning, viser en Gallup-undersøgelse foretaget for DUF.
Statsminister: DUF-organisationer holder demokratiet i live 11. december 2012 - Statsminister: DUF-organisationer holder demokratiet i live
De aktive i DUFs organisationer holder demokratiet i live. Sammen med DUF vil regeringen styrke foreningslivet og unges deltagelse i demokratiet, lød statsministerens budskab til DUFs delegeretmøde.
Sådan får politiske ungdomsorganisationer flere medlemmer 11. december 2012 - Sådan får politiske ungdomsorganisationer flere medlemmer
Skru ned for Mogensen og Kristiansen og op for politiske mærkesager og konkret handling. Sådan lød buddene, da de politiske ungdomsorganisationers fremtid var til debat på DUFs delegeretmøde.
Liberal Alliances Ungdom nyt medlem i DUF 1. december 2012 - Liberal Alliances Ungdom nyt medlem i DUF
Ved DUFs årlige delegeretmøde den 1. december blev Liberal Alliances Ungdom budt velkommen som nyt medlem i DUF.
Roskilde er årets bedste kommune for unge 13. november 2012 - Roskilde er årets bedste kommune for unge
DUFs pris som Årets Ungdomskommune 2013 går til Roskilde Kommune, der med en ambitiøs ungepolitik overhaler sine konkurrenter til prisen.
Argentina indfører 16-års valgret 2. november 2012 - Argentina indfører 16-års valgret
Argentinas kongres har vedtaget at sænke valgretsalderen til 16 år. En million 16-17-årige argentinere får nu mulighed for at stemme ved midtvejsvalget i 2013.
URK får pris for frivillig indsats 10. oktober 2012 - URK får pris for frivillig indsats
Ungdommens Røde Kors har modtaget Kronprinsparrets Sociale Pris på 500.000 kroner.
Frivillige foreninger hjælper udsatte unge 27. september 2012 - Frivillige foreninger hjælper udsatte unge
Foreningsaktive rollespillere, gardere, spejdere og naturentusiaster viser folketings- og lokalpolitikere, hvordan foreningerne har plads til og inkluderer unge, der har det svært.
Statsminister: Vi har brug for en stærk spejderbevægelse 23. juli 2012 - Statsminister: Vi har brug for en stærk spejderbevægelse
En imponeret statsminister talte til spejderne under åbningen af Danmarks største lejr. Thorning-Schmidt roser spejderne for deres åbne fællesskab, der har plads til og inkluderer alle.
SFU-formand bliver danmarksmester i debat 16. juni 2012 - SFU-formand bliver danmarksmester i debat
Gry Möger Poulsen, formand for SF Ungdom, vandt den afgørende infight i DM i debat. DUF og Politiken stod bag arrangementet under Folkemødet på Bornholm.
RSS