• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Bliv klogere på unges fællesskaber med to tilbud fra DUF 2. marts 2017 - Bliv klogere på unges fællesskaber med to tilbud fra DUF
Foreningslivet tilbyder sammenhold og forpligtende fællesskaber, men er det, hvad nutidens unge vil have? To tilbud fra DUF stiller skarpt på, hvad unge søger og savner i fællesskaber.
Morten E. G. Jørgensen er ny generalsekretær i DUF 28. februar 2017 - Morten E. G. Jørgensen er ny generalsekretær i DUF
DUF har netop ansat Morten E. G. Jørgensen til at stå i spidsen for DUFs sekretariat.
DUFs medlemmer bidrager til bog om de engagerede unge 24. februar 2017 - DUFs medlemmer bidrager til bog om de engagerede unge
26 aktive unge fra en række danske ungdomsorganisationer giver i ny antologi deres bud på, hvad der skal til for at engagere flere unge i samfundet og demokratiet.
Skab samfundsengagement med ”Demokratiets Dag” 20. februar 2017 - Skab samfundsengagement med ”Demokratiets Dag”
Nyt dynamisk koncept fra DUF skal styrke samfundsengagementet blandt erhvervsskoleelever.
Foreningsaktive unge fra hele verden indtager Haslev 17. februar 2017 - Foreningsaktive unge fra hele verden indtager Haslev
28 ungdomsledere fra 6 forskellige lande skal de næste 14 dage blive klogere på både projektledelse, konflikthåndtering, interkulturel forståelse og hinanden på DUFs ungdomslederkursus.
Debattonen på Facebook skræmmer unge væk 16. februar 2017 - Debattonen på Facebook skræmmer unge væk
Ny undersøgelse viser endnu engang, at tonen på de sociale medier afholder særligt unge fra at diskutere politik online.
VU vinder Skolevalget 2017 3. februar 2017 - VU vinder Skolevalget 2017
8., 9. og 10. klasseelever over hele landet har i dag afgivet deres stemmer. VU er valgets vinder, DSU tager andenpladsen, mens LAU kommer ind på tredjepladsen.
Årets Ungdomskommune: hyldest i Sønderborg 1. februar 2017 - Årets Ungdomskommune: hyldest i Sønderborg
Foyeren på Sønderborg Rådhus er i dagens anledning omdannet til noget, der mest af alt minder om et klubhus for unge.
Skolevalg: Ministre til ungdomsdebat 30. januar 2017 - Skolevalg: Ministre til ungdomsdebat
I dag var en særlig dag for elever og lærere på Peder Lykke Skolen på Amager. Ti politisk aktive unge og to ministre gæstede nemlig skolen i anledning af skolevalget.
Bredt flertal sikrer det frivillige foreningsliv 27. januar 2017 - Bredt flertal sikrer det frivillige foreningsliv
Et bredt flertal af folketingets partier har netop vedtaget en ny model for fordelingen af midler til det frivillige foreningsliv i Danmark.
Nye persondataregler får betydning for foreninger 24. januar 2017 - Nye persondataregler får betydning for foreninger
De nye persondataregler stiller større krav til, hvordan foreninger og organisationer håndterer informationer om deres medlemmer. Læs med og bliv klogere!
Skolevalg: Partilederrunde skyder uge to i gang 23. januar 2017 - Skolevalg: Partilederrunde skyder uge to i gang
Fire mærkesager, ti knivskarpe formænd for ungdomspartierne og godt 200 folkeskoleelever fyldte mandag formiddag Landstingssalen på Christiansborg, da skolevalgets første partilederrunde skød...
5 mio. kr. skal få unge i stemmeboksen 18. januar 2017 - 5 mio. kr. skal få unge i stemmeboksen
TV2-Regionerne har fået tildelt 5 mio. kr. til et projekt, der skal øge unges interesse for demokrati og få flere til at stemme ved kommunalvalget i november 2017.
Statsministeren udskriver valg 17. januar 2017 - Statsministeren udskriver valg
Valgrygterne har længe floreret på Christiansborg. Men i søndags, den 15. januar, trykkede statsminister Lars Løkke Rasmussen endelig på valgknappen og udskrev danmarkshistoriens andet skolevalg.
Nye vilkår for DUFs arbejde i Mellemøsten og Nordafrika 17. januar 2017 - Nye vilkår for DUFs arbejde i Mellemøsten og Nordafrika
For første gang i 10 år modtager DUF ikke en bevilling fra Udenrigsministeriets Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram til at styrke unges deltagelse og indflydelse i Mellemøsten og Nordafrika.
RSS
Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513