• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Kristeligt Forbund for Studerende nyt medlem i DUF 5. december 2015 - Kristeligt Forbund for Studerende nyt medlem i DUF
DUF kunne ved dette års delegeretmøde byde velkommen til Kristeligt Forbund for Studerende som nyt medlem af DUF-familien.
Initiativrige Tommerup-spejdere er Årets Ungdomsforening 5. december 2015 - Initiativrige Tommerup-spejdere er Årets Ungdomsforening
På fire år har KFUM-Spejderne i Tommerup skabt et lokalt kraftcenter til gavn for andre foreninger og lokalsamfundet. Det sikrer dem nu prisen som Årets Ungdomsforening 2015.
Unge: 15 veje til bedre inddragelse i demokratiet 5. december 2015 - Unge: 15 veje til bedre inddragelse i demokratiet
Unges inddragelse i den demokratiske samtale skal forbedres. Derfor lancerer DUF nu ”Tag del i fremtiden”, der giver 15 forslag til at øge unges interesse i den demokratiske samtale.
Ny DUF-formand: Vi skal genoplive den demokratiske samtale 5. december 2015 - Ny DUF-formand: Vi skal genoplive den demokratiske samtale
På dagens delegeretmøde har DUF fået ny formand. Kasper Sand Kjær afløser Signe Bo og vil sætte DUF i førersædet for den demokratiske samtale.
Nye tilskudsregler i høring 2. december 2015 - Nye tilskudsregler i høring
DUF sender nu forslag til nye tilskudsregler i høring. Fristen for indgivelse af høringssvar er 1. februar 2016.
Egyptiske ungdomspolitikere lærer af danske erfaringer 30. november 2015 - Egyptiske ungdomspolitikere lærer af danske erfaringer
13 unge, egyptiske politikere fra DUFs tværpolitiske netværk besøger i disse dage Danmark. Her lærer de i fællesskab med danske ungdomspartier om medlemsudvikling og demokratisk dialog.
Ny undersøgelse: Unge brænder stadig for foreningslivet 30. november 2015 - Ny undersøgelse: Unge brænder stadig for foreningslivet
Ny undersøgelse fra DUF afliver myten om, at unge ikke gider foreningslivet, men peger samtidig på behovet for at gøre demokratiet i foreningen vedkommende for de unge.
Danske unge møder potentielle partnere i Moldova 24. november 2015 - Danske unge møder potentielle partnere i Moldova
Seks af DUFs medlemsorganisationer har været i Moldova for at møde andre foreningsaktive unge og tage de første spadestik til internationale partnerskaber med ungdomsorganisationer i Østeuropa.
5 millioner kroner til den åbne skole 19. november 2015 - 5 millioner kroner til den åbne skole
Ny millionpulje skal styrke kommuner, skoler og lokale foreningers samarbejde om den åbne skole.
Ros til DUFs arabiske indsatser 3. november 2015 - Ros til DUFs arabiske indsatser
Inddragelse af unge er afgørende i den danske støtte til reformer og dialog i Mellemøsten og Nordafrika. Det fastslår en ny evalueringsrapport af Udenrigsministeriets Det Arabiske Initiativ.
Fem kommuner i kamp om DUFs Ungdomskommunepris 2. november 2015 - Fem kommuner i kamp om DUFs Ungdomskommunepris
De nominerede til Årets Ungdomskommune 2016 er fundet, og fem kommuner kæmper om den eftertragtede titel. Prisen anerkender de kommuner, der går forrest for at sikre gode vilkår for unge.
Udforsk dit potentiale som leder 20. oktober 2015 - Udforsk dit potentiale som leder
Vil du udvikle dine lederkompetencer og skabe resultater i din organisation? Så er DUFs lederuddannelse ”Bestem” noget for dig.
Mød de nominerede til Årets Ungdomsforening 2015 4. oktober 2015 - Mød de nominerede til Årets Ungdomsforening 2015
Seks foreninger er indstillet til DUFs pris som Årets Ungdomsforening 2015. Blandt de nominerede er både spejdere, rollespillere og natur- og miljøbevidste unge.
Palæstinensiske studerende får fælles stemme 3. oktober 2015 - Palæstinensiske studerende får fælles stemme
Med støtte fra Danske Studerendes Fællesråd har Palæstina fået sin egen nationale studenterorganisation, der skal varetage palæstinensiske studerendes rettigheder og indflydelse i samfundet.
Regeringen kompenserer foreningslivet med 50 millioner 30. september 2015 - Regeringen kompenserer foreningslivet med 50 millioner
Regeringen igangsætter nu evaluering af spilleloven og yder samtidig et ekstraordinært bidrag på knap 50 millioner kroner som kompensation for faldende udlodning fra Dansk Lotterispil.
RSS