• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Kulturministeren belønner DUFs medlemsorganisationer 19. februar 2015 - Kulturministeren belønner DUFs medlemsorganisationer
Kulturminister Marianne Jelved har uddelt 4 millioner kroner til projekter med fokus på folkeoplysning. DFUNK, Det Danske Spejderkorps og Århus Ungdommens Fællesråd er blandt modtagerne.
Få 20.000 kroner til aktiviteter i Den Europæiske Ungdomsuge 17. februar 2015 - Få 20.000 kroner til aktiviteter i Den Europæiske Ungdomsuge
Har din forening en idé til en aktivitet eller et arrangement, der kan få flere unge til at engagere sig i samfundet? Så er der penge at hente fra EU.
Sådan bliver din forening en del af den åbne skole 16. februar 2015 - Sådan bliver din forening en del af den åbne skole
20 cases skal sammen med en ny vejledning hjælpe foreningsliv og skoler til at samarbejde om den åbne skole.
Årets ungdomskommune: Sammen finder vi lyset 3. februar 2015 - Årets ungdomskommune: Sammen finder vi lyset
Gentofte Kommunes unge har appetit på livet og den gode smag. Det stod klart, da DUFs prestigefyldte pris som Årets Ungdomskommune 2015 blev fejret.
DUF vil sende ungdomsdelegater til FN's generalforsamling 3. februar 2015 - DUF vil sende ungdomsdelegater til FN's generalforsamling
DUFs medlemsorganisationer får nu mulighed for at sætte børn og unge på dagsordenen ved at sende ungdomsdelegater til FN’s årlige generalforsamling i New York.
Skolevalg fejede tvivlen af bordet 30. januar 2015 - Skolevalg fejede tvivlen af bordet
Før Skolevalget var en tredjedel af de unge i tvivl om, hvem de skulle stemme på. Tre ugers forløb med politik på skemaet har udfordret tvivlen hos tusindvis af unge og engageret dem i demokratiet.
Book et oplæg og få ny viden fra DUF 27. januar 2015 - Book et oplæg og få ny viden fra DUF
Din forening kan booke et oplæg hos DUF, hvis I vil have inspiration til at samarbejde med kommunen, udnytte mulighederne i den åbne skole eller argumentere for værdien af jeres forening.
Millionpulje skal fremme unges deltagelse 26. januar 2015 - Millionpulje skal fremme unges deltagelse
Kulturminister Marianne Jelved udråber 2015 til Ungekulturår. En ny lynpulje giver unge en million kroner til at realisere deres gode idéer.
Ny manual hjælper med økonomistyring 21. januar 2015 - Ny manual hjælper med økonomistyring
Det kan være en udfordring at styre økonomien i internationale projekter. DUFs nye økonomistyringsmanual letter arbejdet med budgetter og regnskaber.
Unge efterlyser mere politik i skolen 13. januar 2015 - Unge efterlyser mere politik i skolen
Hver tredje dansker på 16-17 år føler ikke, at folkeskolen og ungdomsuddannelserne lærer dem nok til, at de kan engagere sig i politik. Skolevalg kan vække de unges interesse, håber DUF.
Minister: Vildt vigtigt at støtte nydanske foreninger 13. januar 2015 - Minister: Vildt vigtigt at støtte nydanske foreninger
Minister Manu Sareen (RV) lagde ikke skjul på sin begejstring, da han mødte foreningsaktive fra nydanske ungdomsorganisationer fra DUFs partnerskabsprojekt.
Se videoen: Statsministeren udskriver valg 12. januar 2015 - Se videoen: Statsministeren udskriver valg
Statsminister Helle Thorning-Schmidt har udskrevet valg til afholdelse på skoler over hele landet den 29. januar. Se videoen og bliv klogere på valgkampen.
300 unge i kamp for deres fag 6. januar 2015 - 300 unge i kamp for deres fag
Hundredvis af unge smørrebrødsjomfruer, møbelsnedkere og brolæggere kæmper om at blive Danmarksmester i netop deres fag, når DM i Skills for landets erhvervsuddannelser løber af stablen den 8. til...
FDF giver folkeskolen leg i fødselsdagsgave 22. december 2014 - FDF giver folkeskolen leg i fødselsdagsgave
Hvilke værdier vil din forening gerne give videre til danske børn og unge? DUFs medlemsorganisation FDF har foræret sin kerneværdi ”legen” til landets skoler i anledning af folkeskolens 200-års...
Ny forskning: Hvad får unge til at stemme? 15. december 2014 - Ny forskning: Hvad får unge til at stemme?
DUF har støttet en netop offentliggjort forskningsrapport, som giver unik viden om valgmobilisering. Læs forskernes konklusioner, og bliv klogere på, hvad der får unge til stemmeurnerne.
RSS