• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Kom gratis til konference om udstødte unge og ungdomsoprør 20. april 2015 - Kom gratis til konference om udstødte unge og ungdomsoprør
Ulmer oprøret blandt særlige grupper af unge i dagens Danmark? Tag med DUF til konferencen “Udstødelse og oprør” den 19. maj og få svaret.
I 2025 har alle en ven, der er spejder 17. april 2015 - I 2025 har alle en ven, der er spejder
Fem danske spejderkorps er gået sammen om at etablere en fælles tænketank. Et initiativ, der skal styrke spejderarbejdet i Danmark på tværs af korpsene.
Ansøg om at blive ungdomsdelegat til FN’s generalforsamling 7. april 2015 - Ansøg om at blive ungdomsdelegat til FN’s generalforsamling
DUFs medlemsorganisationer kan nu ansøge om at udsende en ungdomsdelegat til FN’s generalforsamling i New York i efteråret 2015.
DUF søger ny pulje for unge kommunikationsvolontører 7. april 2015 - DUF søger ny pulje for unge kommunikationsvolontører
DUF søger om at komme med i Udenrigsministeriets initiativ ”Volontør i Verden”, så DUFs medlemsorganisationer kan udsende frivillige kommunikationsvolontører.
Tjen penge til foreningens fælleskasse 7. april 2015 - Tjen penge til foreningens fælleskasse
Sælg Lillebrorlodder til Børnehjælpsdagens lotteri og få råd til lige det, I går og drømmer om i jeres forening.
Ny ydelsesfolder: Få mere ud af DUF 31. marts 2015 - Ny ydelsesfolder: Få mere ud af DUF
Søg sparring og få inspiration hos DUFs konsulenter. DUFs nye ydelsesfolder er klar med tilbud om konsulenthjælp på en række områder skræddersyet til jeres forening.
Ny lov giver ret til 15 timers frivilligt arbejde 23. marts 2015 - Ny lov giver ret til 15 timers frivilligt arbejde
Det er blevet lettere at være frivillig for danskere på dagpenge eller efterløn. Ny lov gør det muligt at arbejde frivilligt op til 15 timer om ugen uden at blive trukket i offentlige ydelser.
KFUM-Spejderne uddanner sociale entreprenører 23. marts 2015 - KFUM-Spejderne uddanner sociale entreprenører
Vil du gerne blive bedre til at motivere andre unge og skabe positiv forandring i samfundet? Så er KFUM-Spejdernes nye uddannelse i socialt entreprenørskab måske noget for dig?
DUF udvider partnerskabsprojekt med fem foreninger 10. marts 2015 - DUF udvider partnerskabsprojekt med fem foreninger
DUFs partnerskabsprojekt har fået fem nye medlemmer. De nye foreninger spænder vidt og organiserer blandt andet unge homoseksuelle med minoritetsbaggrund og grønlandske studerende i Danmark.
Aarhus-foreninger fik smilet frem hos folketingspolitiker 6. marts 2015 - Aarhus-foreninger fik smilet frem hos folketingspolitiker
At Aarhus er en by med mange ildsjæle og et mangfoldigt foreningsliv oplevede Jonas Dahl (SF) ved selvsyn, da han sammen med DUF besøgte en række aarhusianske foreninger.
DUF udgiver ny guide til ungdomslederudvekslinger 4. marts 2015 - DUF udgiver ny guide til ungdomslederudvekslinger
Ungdomsledere skaber resultater i det internationale arbejde, og med DUFs nye ungdomslederguide bliver det lettere at tilknytte fuldtidsfrivillige ungdomsledere til internationale partnerskaber.
DUF: Unge frivillige gør FN's udviklingsmål bæredygtige 2. marts 2015 - DUF: Unge frivillige gør FN's udviklingsmål bæredygtige
Unge frivillige spiller en uvurderlig rolle i forankringen af de globale udviklingsindsatser, siger DUFs generalsekretær Henriette Laursen i et debatindlæg på Altinget.dk.
Kulturministeren belønner DUFs medlemsorganisationer 19. februar 2015 - Kulturministeren belønner DUFs medlemsorganisationer
Kulturminister Marianne Jelved har uddelt 4 millioner kroner til projekter med fokus på folkeoplysning. DFUNK, Det Danske Spejderkorps og Århus Ungdommens Fællesråd er blandt modtagerne.
Få 20.000 kroner til aktiviteter i Den Europæiske Ungdomsuge 17. februar 2015 - Få 20.000 kroner til aktiviteter i Den Europæiske Ungdomsuge
Har din forening en idé til en aktivitet eller et arrangement, der kan få flere unge til at engagere sig i samfundet? Så er der penge at hente fra EU.
Sådan bliver din forening en del af den åbne skole 16. februar 2015 - Sådan bliver din forening en del af den åbne skole
20 cases skal sammen med en ny vejledning hjælpe foreningsliv og skoler til at samarbejde om den åbne skole.
RSS