• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Fem kommuner i kamp om DUFs Ungdomskommunepris 2. november 2015 - Fem kommuner i kamp om DUFs Ungdomskommunepris
De nominerede til Årets Ungdomskommune 2016 er fundet, og fem kommuner kæmper om den eftertragtede titel. Prisen anerkender de kommuner, der går forrest for at sikre gode vilkår for unge.
Udforsk dit potentiale som leder 20. oktober 2015 - Udforsk dit potentiale som leder
Vil du udvikle dine lederkompetencer og skabe resultater i din organisation? Så er DUFs lederuddannelse ”Bestem” noget for dig.
Mød de nominerede til Årets Ungdomsforening 2015 4. oktober 2015 - Mød de nominerede til Årets Ungdomsforening 2015
Seks foreninger er indstillet til DUFs pris som Årets Ungdomsforening 2015. Blandt de nominerede er både spejdere, rollespillere og natur- og miljøbevidste unge.
Palæstinensiske studerende får fælles stemme 3. oktober 2015 - Palæstinensiske studerende får fælles stemme
Med støtte fra Danske Studerendes Fællesråd har Palæstina fået sin egen nationale studenterorganisation, der skal varetage palæstinensiske studerendes rettigheder og indflydelse i samfundet.
Regeringen kompenserer foreningslivet med 50 millioner 30. september 2015 - Regeringen kompenserer foreningslivet med 50 millioner
Regeringen igangsætter nu evaluering af spilleloven og yder samtidig et ekstraordinært bidrag på knap 50 millioner kroner som kompensation for faldende udlodning fra Dansk Lotterispil.
Nyt DUF Fokus: Foreningslivet løfter integrationen 11. september 2015 - Nyt DUF Fokus: Foreningslivet løfter integrationen
Den nyeste udgave af DUF Fokus præsenterer cases, forskning og interviews, der understreger foreningslivets betydning for succesfuld, bæredygtig integration.
Styrk foreningslivet i udsatte boligområder 31. august 2015 - Styrk foreningslivet i udsatte boligområder
Vil din forening stå stærkere i udsatte boligområder og give flere unge et meningsfyldt fritidsliv? Så tag til integrationskonference med DUF og Boligsocialt Fællessekretariat i Køge 27. oktober.
DUF hylder demokratiets forkæmper 31. august 2015 - DUF hylder demokratiets forkæmper
DUFs grundlægger og demokratiets forkæmper Hal Koch får nyt liv, når kendte danskere fortolker hans ideer om demokrati og samtale i en forelæsningsrække den 9. september.
DUFs dialogambassadører får InitiativStøtte til kursusrække 28. august 2015 - DUFs dialogambassadører får InitiativStøtte til kursusrække
Bliv dialogvejleder, når den nystartede forening DIALOGIK åbner for dialogaktiviteter i Danmark den 9.-11. oktober.
20.000 kroner til Danmarks bedste forening 11. august 2015 - 20.000 kroner til Danmarks bedste forening
Er din forening nyskabende og initiativrig, og kunne I tænke jer at inspirere og blive inspireret af andre foreninger? Så indstil din forening til prisen som Årets Ungdomsforening 2015.
EXPLORE skifter fokus til Marokko 10. august 2015 - EXPLORE skifter fokus til Marokko
DUF tilbyder til efteråret to nye EXPLORE-forløb med fokus på Marokko og Moldova. Forløbene giver DUFs medlemsorganisationer mulighed for at starte nye projekter i de to lande.
Skal din kommune være Årets Ungdomskommune 2016? 5. august 2015 - Skal din kommune være Årets Ungdomskommune 2016?
Skal din kommune afløse Gentofte som Danmarks bedste kommune at være ung i? Så indstil den til prisen som Årets Ungdomskommune 2016.
DUFs medlemmer bidrager til ny demokratiudstilling 28. juni 2015 - DUFs medlemmer bidrager til ny demokratiudstilling
Ny udstilling på Arbejdermuseet stiller skarpt på, hvordan unge gennem tiden har brugt kroppen som stemme, og viser unge førstegangsvælgeres oplevelse af at sætte det første kryds.
DUF fejrer 75 år i demokratiets tjeneste 24. juni 2015 - DUF fejrer 75 år i demokratiets tjeneste
I denne uge kan DUF fejre 75-års jubilæum i kampen for unges demokratiske rettigheder og inddragelse. Selvom mange sejre er vundet, er der fortsat noget at kæmpe for.
Valgkamp inspirerer egyptiske ungdomspolitikere 22. juni 2015 - Valgkamp inspirerer egyptiske ungdomspolitikere
De danske ungdomspartiers utrættelige engagement under valgkampen stod klart for en gruppe egyptiske ungdomspolitikere, da de som led i DUFs tværpolitiske netværk deltog i valgkampens sidste dage.
RSS
Scherfigsvej 5  |  2100 København Ø  |  Tlf. 39 29 88 88  |  CVR. 13078513