• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Nyhedsoversigt

Nyt undervisningsmateriale til lærerne på erhvervsskolerne 8. maj 2015 - Nyt undervisningsmateriale til lærerne på erhvervsskolerne
DUF har udviklet et undervisningsforløb til lærerne på erhvervsskolerne for at få erhvervsskoleeleverne til at engagere sig mere i politik.
DUFs partnerseminar samler unge fra fire kontinenter 6. maj 2015 - DUFs partnerseminar samler unge fra fire kontinenter
DUF har afholdt internationalt partnerseminar med 50 unge fra fire kontinenter for at styrke det internationale engagement i DUFs medlemsorganisationer.
Ny værktøjskasse styrker internationalt projektarbejde 5. maj 2015 - Ny værktøjskasse styrker internationalt projektarbejde
DUF lancerer ny online værktøjskasse fyldt med redskaber, som styrker det internationale projektarbejde.
Snigpremiere på DUFs Grundlovsfilm 4. maj 2015 - Snigpremiere på DUFs Grundlovsfilm
Oplev foreningsaktive diskutere værnepligt, 16-års valgret og folkekirkens særstatus med fem folketingspolitikere i fem film, når DUF markerer 100-året for 1915-Grundloven.
Kampagne: Tag lige stilling, unge! 4. maj 2015 - Kampagne: Tag lige stilling, unge!
Ny kampagne opfordrer i anledning af 100-års jubilæet for 1915-Grundloven danske unge til fortsat at ytre sig og deltage i den demokratiske debat.
Få styr på børneattester med ny håndbog 24. april 2015 - Få styr på børneattester med ny håndbog
Ny bekendtgørelse om børneattester betyder, at der nu skal indhentes børneattester på lektiehjælpere og samaritter. DUF har netop udgivet håndbog, der hjælper i arbejdet med at indhente børneattester.
Tag med spejderne til visionsværksted på Ungdomsøen 22. april 2015 - Tag med spejderne til visionsværksted på Ungdomsøen
1. april blev Middelgrundsfortet til Ungdomsøen, da Spejderne i Danmark fik overrakt nøglerne til det gamle fort. Søndag den 26. april sætter spejderne kurs mod ungdomsøen, og du er inviteret med.
Kom gratis til konference om udstødte unge og ungdomsoprør 20. april 2015 - Kom gratis til konference om udstødte unge og ungdomsoprør
Ulmer oprøret blandt særlige grupper af unge i dagens Danmark? Tag med DUF til konferencen “Udstødelse og oprør” den 19. maj og få svaret.
I 2025 har alle en ven, der er spejder 17. april 2015 - I 2025 har alle en ven, der er spejder
Fem danske spejderkorps er gået sammen om at etablere en fælles tænketank. Et initiativ, der skal styrke spejderarbejdet i Danmark på tværs af korpsene.
DUF søger ny pulje for unge kommunikationsvolontører 7. april 2015 - DUF søger ny pulje for unge kommunikationsvolontører
DUF søger om at komme med i Udenrigsministeriets initiativ ”Volontør i Verden”, så DUFs medlemsorganisationer kan udsende frivillige kommunikationsvolontører.
Tjen penge til foreningens fælleskasse 7. april 2015 - Tjen penge til foreningens fælleskasse
Sælg Lillebrorlodder til Børnehjælpsdagens lotteri og få råd til lige det, I går og drømmer om i jeres forening.
Ny ydelsesfolder: Få mere ud af DUF 31. marts 2015 - Ny ydelsesfolder: Få mere ud af DUF
Søg sparring og få inspiration hos DUFs konsulenter. DUFs nye ydelsesfolder er klar med tilbud om konsulenthjælp på en række områder skræddersyet til jeres forening.
Ny lov giver ret til 15 timers frivilligt arbejde 23. marts 2015 - Ny lov giver ret til 15 timers frivilligt arbejde
Det er blevet lettere at være frivillig for danskere på dagpenge eller efterløn. Ny lov gør det muligt at arbejde frivilligt op til 15 timer om ugen uden at blive trukket i offentlige ydelser.
KFUM-Spejderne uddanner sociale entreprenører 23. marts 2015 - KFUM-Spejderne uddanner sociale entreprenører
Vil du gerne blive bedre til at motivere andre unge og skabe positiv forandring i samfundet? Så er KFUM-Spejdernes nye uddannelse i socialt entreprenørskab måske noget for dig?
DUF udvider partnerskabsprojekt med fem foreninger 10. marts 2015 - DUF udvider partnerskabsprojekt med fem foreninger
DUFs partnerskabsprojekt har fået fem nye medlemmer. De nye foreninger spænder vidt og organiserer blandt andet unge homoseksuelle med minoritetsbaggrund og grønlandske studerende i Danmark.
RSS