• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Danske Baptisters Spejderkorps – Lær at tage stilling

Man skal melde sig ind i en af Danske Baptisters Spejderkorps’ lokalforeninger, hvis man ønsker at opleve friluftsliv i et fællesskab med jævnaldrende, at blive udfordret til at tage medansvar, at høre om kristendommen, så man bliver i stand til at tage stilling.

Det ideelle medlem hos DBS er interesseret i friluftsliv og i at skabe relationer til andre. Du er engageret i spejderaktiviteterne og ønsker at lære og udvikle dig på det personlige plan.

Det sjoveste ved at være medlem af DBS er for de fleste at komme på ture og lejre. Om det er sjovest at være sammen med sin patrulje i en shelter, eller om det er sjovest at være på verdenstur sammen med mange tusinde fra hele verden – det kan kun den enkelte afgøre!

Som spejder bliver man god til at klare sig selv uden alverdens hjælpemidler. Man lærer at organisere, planlægge og lede – allerede fra man er helt ung. Man lærer at respektere andre og at tage stilling til sine egne og andres holdninger.

Det er kun en selv, der sætter grænser for hvilke udfordringer og hvor stort et ansvar, man får. Alle DBS’ aktiviteter gennemføres med frivillig arbejdskraft, og der er ansvarsområder lige fra patruljefører til spejderchef at byde ind på. Udfordringerne er også mange fra de individuelle fysiske og intellektuelle udfordringer, til planlægning af kurser og lejre.