• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Den tematiserede InitiativStøtte

Den tematiserede InitiativStøtte giver mulighed for, at landsorganisationer, som modtager driftstilskud fra DUF, og lokalforeninger herunder kan søge InitiativStøtte på særlige vilkår til projekter, der tematisk falder ind under DUFs indsatsområder under overskrifterne Unge og demokrati samt Unge og foreninger.

I kan søge helt op til 250.000 kroner pr. medvirkende organisation under den tematiserede InitiativStøtte, men jeres projekt skal bl.a. opfylde en række krav til nyhedsværdi, demonstrationsværdi mv. 

Læs om kravene til jeres projekt og ansøgning

Praktiske informationer

Få et hurtigt overblik over alt det, I skal vide, når I søger den tematiserede InitiativStøtte: budget, bevilling, regnskab, fuldmagt, og hvad I gør, hvis jeres arrangement giver overskud. 

Praktiske informationer

Ansøgningsfrister

InitiativStøtten har 5-6 årlige ansøgningsfrister. Søger I mindre end 5.000 kroner til jeres projekt, er der løbende sagsbehandling, og I kan som regel få svar på ansøgningen inden for to uger.

Ansøgningsfrister

Konsulenthjælp

DUF tilbyder rådgivning til alle, der overvejer at søge InitiativStøtten – også selvom dit projektforslag blot er en løs idé.

DUFs tipskonsulent kan:

 • Hjælpe med at udvikle dine ideer
 • Give gode råd om InitiativStøttens muligheder og begrænsninger

Ansøgningen bliver bedre
Ansøgere, der benytter sig af DUFs rådgivning, inden de søger, modtager oftere støtte, fordi de bliver klar over, hvad det kræver at søge, hvad DUF giver tilskud til, og hvordan man skriver en god ansøgning. 

Kontakt DUFs konsulent Henriette Tarris-Tramm- eller ring på 60 20 14 07, hvis du ønsker rådgivning.