• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Inspiration til ansøgninger

DUFs medlemsorganisationer og deres partneres engagement og gode ideer har ført til vidt forskellige projekter, der har involveret alt fra rollespil i Palæstina over spejderarbejde i Moldova til seksualundervisning i Tanzania – og der kommer stadig flere og flere projekter til. Måske bliver det næste jeres?

Her finder I en række eksempler på forskellige ansøgninger, som I kan bruge som inspiration og vejledning til jeres egen ansøgning. Hver ansøgning er vedhæftet et budget og andre dokumenter, der er relevante for projektet. Hvis I vil læse mere om projekttyperne, kan I downloade DUFs retningslinjer for internationale projekter og partnerskaber. 

Partneridentifikation
Partneridentifikation er projekttypen for jer, der gerne vil finde en ny samarbejdspartner.

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en partneridentifikationsansøgning fra IMCC i Palæstina eller fra SILBA i Moldova.

Forundersøgelse
Når I gerne vil mødes med en partner for at udvikle et nyt projekt, kan I ansøge om en forundersøgelse. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en forundersøgelsesansøgning fra RU i Zimbabwe eller fra IMCC i Etiopien.

Pilotprojekt
Søg et pilotprojekt, hvis I ønsker at afprøve en ny idé eller lave et mindre projekt i partnerskabet. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en pilotprojektsansøgning fra VU i Marokko eller fra DDU i Ghana.

Partnerskabsprojekt
Et partnerskabprojekt er for jer, der gerne vil lave et større og længerevarende projekt. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en partnerskabprojektsansøgning fra DSF i Palæstina eller fra Frit Forum i Honduras.

Ungdomslederudveksling
En ungdomslederudveksling giver jer mulighed for at knytte en eller flere fuldtidsfrivillige til jeres pilot- eller partnerskabsprojekt. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en ungdomslederudvekslingsansøgning fra DDS i Bhutan eller DSU i Filippinerne. 

Partnerskabsudvikling
Hvis I vil mødes med jeres partner for at udvikle jeres partnerskab, er partnerskabsudvikling projekttypen for jer. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en partnerskabsudviklingsansøgning fra KFUM og K i Myanmar eller fra DSF i Zimbabwe.

Netværksaktivitet
I kan søge om en netværksaktivitet, hvis I vil have støtte til, at jeres partner kan deltage i netværksaktiviteter. 

Mangler I inspiration til at komme godt i gang med ansøgningen? Hent et eksempel på en netværksaktivitetsansøgning fra DSU i Filippinerne eller KFUM-spejderne i Tunesien.