• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Søg DUFs internationale pulje

Her kan I søge DUFs internationale pulje ved at indtaste jeres kontaktoplysninger og vedhæfte jeres udfyldte ansøgningsskema samt bilag. Ansøgningsskemaet og diverse bilag kan I finde under "Retningslinjer og ansøgningsformaterpå DUFs hjemmeside.

Oplever I problemer med ansøgningsmodulet, er I velkommne til at kontakte jeres rådgiver i DUF.

Af tekniske årsager kan vi ikke modtage filer, der er større end 100 MB. Hvis en fil er større end det, bedes I splitte den op i mindre filer, inden I går i gang med at indtaste oplysninger nedenfor. Derudover må I gerne vedhæfte en liste, hvor I angiver, hvilke bilag der er vedhæftet. I bedes lukke jeres dokumenter, inden de uploades til ansøgningsmodulet, idet de ellers ikke bliver uploadet korrekt. Hvis I endnu ikke har en samarbejdskontrakt med jeres partner, skal I uploade et blankt dokument. 

Vores webansøgning er under genopbygning og åbner igen snarest. I mellemtiden kan du kontakte din rådgiver hvis du har spørgsmål.