• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og støtte
  Tilskud og støtte
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Tipsmidler

Når danskerne spiller lotto og skrabelodder, går noget af overskuddet til børne- og ungdomsarbejde. DUF uddeler omkring 120 millioner kroner om året – i tre kategorier: driftstilskud, anlægsstøtte og initiativstøtte.

DUFs nye tilskudsregler

De nye regler træder i kraft den 7. juni 2016, men bliver først anvendt ifm. de ansøgninger, der skal indsendes pr. 1. juni 2017. De ansøgninger DUF modtager til fristen den 1. juni 2016 bliver behandlet efter de gamle regler.

Læs mere om de nye regler og hele regelprocessen

Ansøgningsmateriale 2016

Omkring 80 børne- og ungdomsorganisationer modtager hvert år drifttilskud til at drive deres landsorganisation. DUF rådgiver om tipsreglerne, hvis du har behov for det.

Alt relevant materiale til jeres ansøgning

InitiativStøtte

DUFs InitiativStøtte giver tilskud til projekter for og med børn og unge. Det er et krav til projekterne, at de er nyskabende, børne- og ungestyret og baseret på frivilligt arbejde.

Kravene til initiativstøtte

Kontrol

Fra ansøgningerne modtages 1. juni til den største del af sagsbehandlingen er overstået i november gennemgåes alle sager af DUF. I DUFs sagsbehandling gennemgås bl.a. samtlige årsregnskaber.

DUFs kontrol af ANSØGNINGERNE

For revisorer

Klik her hvis du er uafhængig revisor for en tilskudsansøgende organisation. På siden finder du alle relevante dokumenter til brug for din revision.

Revisorinformation

FAQ

DUF har samlet nogle af de spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med ansøgninger til tipsmidlerne. Du kan eksempelvis få svar på, om man behøver at være medlem af DUF, og hvordan tipstilskuddet finansieres.

Få svar på spørgsmål om tipsmidlerne

Beløb og medlemstal

Se, hvad børne- og ungdomsorganisationerne får i tipstilskud fordelt på de to kategorier: driftstilskud og anlægstilskud. Se også, hvor mange støtteberettigede medlemmer, organisationerne havde et konkret år, og en oversigt over medlemstal og beløb til politiske ungdomsorganisationer fra 1994-2015.

NB! I 2008 ændredes reglerne for tilskud, og kategorien "rådighedstilskud" udgik.