• Forside
 • Nyheder og analyser
  Nyheder og analyser
  Få de seneste nyheder og de mest dybdegående analyser om unge, foreningsliv og demokrati i vores nyheds- og analysesektion.
 • Medlemstilbud
  Medlemstilbud
  Som medlem af DUF kan du blandt andet få assistance til organisationsudvikling, indgå i netværk og deltage i fyraftensmøder.
 • Tilskud og puljer
  Tilskud og puljer
  DUF tilbyder en række muligheder for at søge økonomisk støtte til projekter og aktiviteter i både ind- og udland.
 • DUFs arbejde
  DUFs arbejde
  En række projekter og indsatsområder er kernen i DUFs arbejde for at fremme unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Om DUF
  Om DUF
  DUF er en service- og interesseorganisation for landsdækkende børne- og ungdomsorganisationer. DUF fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.
 • Materialer
  Materialer
  I DUFs materialesektion kan du downloade eller bestille bøger, brochurer, analyser og faktaark inden for emner, der vedrører både det nationale og internationale område.

Tipsmidler

Når danskerne spiller lotto og skrabelodder, går noget af overskuddet til børne- og ungdomsarbejde. DUF uddeler omkring 120 millioner kroner om året – i to kategorier: driftstilskud og InitiativStøtte.

Ansøgningsmateriale 2017

Omkring 80 børne- og ungdomsorganisationer modtager hvert år drifttilskud til at drive deres landsorganisation. DUF rådgiver om tipsreglerne, hvis du har behov for det.

Alt relevant materiale til jeres ansøgning

InitiativStøtte

DUFs InitiativStøtte giver tilskud til projekter for og med børn og unge. Det er et krav til projekterne, at de er nyskabende, børne- og ungestyret og baseret på frivilligt arbejde.

Kravene til initiativstøtte

Beløb og medlemstal

Se, hvad børne- og ungdomsorganisationerne får i driftstilskud. Se også, hvor mange støtteberettigede medlemmer, organisationerne havde et konkret år.

N.B. Der er ikke uddelt anlægstilskud siden 2010, og muligheden findes ikke længere i de nye tilskudsregler gældende fra 2017.