Anja Katrine Søndergaard er ungdomsdelegat for ligestilling og seksuelle og reproduktive sundhedsrettigheder. Anjas udgangspunkt er, at vi først og fremmest skal sikre ligestilling mellem kønnene, fordi vi bør, men også fordi ligestilling gavner samfundsøkonomien som helhed - hvad end det handler om retten til abort i Polen, adgang til prævention i Uganda eller ligeløn i Danmark. Anja drives af at finde langsigtede løsninger, og hvis det skal lykkes skal unge, kvinder og civilsamfundet inddrages i beslutningsprocesserne, og politik være vedkommende, mener hun. Anja har været aktiv i SF Ungdom i over 10 år, hvor hun bl.a. har organiseret valgkampe i Roskilde og bistået unge i Malawi med at oprette ungdomspartier. Anja er ved at færdiggøre sin kandidat i statskundskab på Københavns Universitet og har den sidste tid arbejdet for fagbevægelsen i Bruxelles.
Marie My er ungdomsdelegat for ligestilling og SRSR. Hun mener, at et af de vigtigste principper i Verdensmålene er ‘Leaving no on behind’, og som ungdomsdelegat er det netop også dette, hun ønsker at sætte på dagsorden. Hun har en baggrund i både Sammenslutningen af Unge Med Handicap og IMCC og har i begge organisationer primært arbejdet med internationale partnerskaber. Hun kæmper for, at unges stemmer bliver hørt på grund af deres viden og kompetencer og ikke kun, fordi de er unge. Marie My er på sidste år af studiet i Public Health og har specialiseret sig inden for international sundhed med særligt fokus på ung-til-ung undervisning, SRSR, menneskerettigheder, udviklingsarbejde og global governance. Marie My brænder for på kreativ vis at udbrede kendskabet til verdensmålene, så alle bliver inddraget i kampen for en bedre og mere retfærdig verden.
Casper Pedersen er ungdomsdelegat under temaet Partnerskaber og Demokrati. For Casper er det netop partnerskaber, som er vejen til at nå i mål med Verdensmålene og sikre, at demokratier kan blomstre frit. Han håber at kunne bidrage til, at vi får udbredt partnerskaber blandt unge og på den måde gøre Verdensmålene til virkelighed. Han har en baggrund fra Europæisk Ungdom som landsnæstformand, og næsten 10 år i Venstres Ungdom, som blandt andet international ansvarlig i forretningsudvalget og projektleder for et stort Ung-til-Ung projekt i Marokko. I dag arbejder Casper til daglig som revisor og er aktiv i den Europæiske paraplyorganisation for liberale ungdomspartier, LYMEC.
Pia Bjerre er ungdomsdelegat på temaet Partnerskaber og demokrati. Pia mener, at en af de vigtigste opgaver i arbejdet med Verdensmålene er at motivere til handling og på den måde vise, at unge tager bæredygtig udvikling alvorligt. Det er essentielt, at unge inddrages i samtaler om de problematikker, som er unikke for os, men det er også Pias ambition, at unge bliver hørt i alle politiske sammenhænge, for det er alt sammen problematikker, vi arver. Derfor skal vi også være proaktive og byde ind i nye kontekster.
Pia har været aktiv i De grønne pigespejdere i mange år, og hun har de sidste par år primært arbejdet med eksterne relationer og ungeinddragelse, både nationalt og internationalt. Som dialogambassadør for DUF har hun også været med til at bygge bro mellem unge med vidt forskellige udgangspunkter og ståsteder.
Monika Skadborg er ungdomsdelegat for klima og miljø. Hun studerer miljøteknologi på DTU. Hun er tidligere medlem af forretningsudvalget i Danske Studerendes Fællesråd, hvor hun har været ansvarlig for det internationale arbejde. Hun går op i klima- og miljøpolitik, uddannelses rolle i bæredygtig udvikling og unges ret til repræsentation i alle sager, der vedrører dem.
Nilly er ungdomsdelegat under temaet Klima og miljø. Hun har en klar opfattelse af, at mange politikere desværre tror, at vores generations passion for at sikre en grønnere planet er en popsmart trend, hvor vi kan tilfredsstilles ved, at politikerne tager et grønt slips på eller indstiller et grønt profilbillede. Det kunne ikke være mindre sandt. Derfor er det helt vildt vigtigt for Nilly som ungdomsdelegat at overbevise politikerne om, at klimakampen er for alvorlig til politik. Det handler helt bogstavelig talt om vores planets overlevelse.
Nilly er medlem af DSU, hun læser jura på Københavns Universitet, og har de sidste 2,5 år arbejdet som juridisk studentermedhjælper i Dansk Industri. Nilly er derudover netop hjemvendt fra et semester på New York University, hvor hun på tætteste hold under New York Climate Week oplevede, hvordan danske virksomheder har føretrøjen, når det kommer til at udvikle grønne løsninger til gavn for både klode og forbrugere. Det har fyldt hende med håb for fremtiden – så længe vi får politikerne med i front også.